luni, 8 noiembrie 2010

După ce l-au asasinat pe Nicolae Iorga LEGIONARII VOR SĂ-L OMOARE ŞI PE VADIM TUDOR (?!)

Aceştia sînt cei 6 huligani care au ţinut sub teroare familia Tribunului şi pe colaboratorii acestuia, în zilele Congresului V al PRM "Grav. La ora 6,15 Vadim infarct şi decedat pe loc. C. Stănescu". Acest SMS macabru a fost difuzat, la sute de telefoane, în zilele de joi, vineri şi sîmbătă. Destinatari: membrii familiei liderului PRM, colaboratori, dar şi numeroase personalităţi, şefi de redacţii, instituţii. Practic, n-a scăpat nimeni cunoscut în ţara asta, de la liderii partidelor parlamentare şi pînă la Mihai Gâdea, de pildă. Abjectul mesaj s-a difuzat, non-stop, de la telefonul mobil cu nr. +40729398113 begin_of_the_skype_highlighting              +40729398113      end_of_the_skype_highlighting. Falsul era grosolan şi total, mizeria fiind semnată, chipurile, de Cristian Stănescu, consilier europarlamentar al liderului PRM, care îl însoţise pe acesta, marţi, la Bruxelles.



Unii dintre destinatari, mai în vîrstă şi suferinzi, erau să facă, ei, un atac de cord. În scurt timp aveam să aflăm cine era dementul care a făcut o asemenea mîrşăvie, fără precedent în politica românească.
Numele lui este Tudor Ionescu, 32 de ani, avocat (vai de clienţii lui!), fondator şi căpetenie a organizaţiei fasciste Noua Dreaptă. Nemernicul a cumpărat o cartelă telefonică, fiind convins că e la adăpostul anonimatului. Evident, s-a înşelat. Concomitent, alţi derbedei s-au ocupat de terorizarea, prin telefoane directe (unele după miezul nopţii) a rudelor lui Vadim şi a celor mai apropiaţi colaboratori, proferînd injurii şi ameninţări cu moartea. Aceşti veritabili terorişti au fost identificaţi: Adrian Pal, 26 de ani, responsabilul Departamentului Internet din cadrul Organizaţiei Noua Dreaptă; Constantin Bucur, fost căpitan de Securitate şi de SRI, fost deputat PRM, dar exclus din partid pentru beţii repetate, şpagă etc.; Ludovic Mardari, fost deputat PRM, dezertor la Partidul Renaşterea României, în numele căruia a candidat, în 2008, la Primăria Timişoarei; Iosif Creţiu, avocat, dat afară din Filiala PRM Arad pentru abateri grave. Toţi aceştia au acţionat la ordinul instigatorului-şef: bătrîna caiafă legionară Ion Coja. Timp de cîteva săptămîni, jigodiile astea au complotat cum să perturbe lucrările celui de-al V-lea Congres al PRM şi să împiedice realegerea Tribunului. De ce? Foarte simplu: Vadim strică socotelile legionarilor, care au priceput că filonul naţionalist a fost captat de PRM, în codul de valori al căruia nu intră crima, atentatele, negaţionismul etc. Zdrenţele şi gunoaiele care au rămas, ori au apărut după naufragiul Mişcării Legionare se văd cu ochiul liber: nişte primitivi cu idei puţine şi fixe, de teapa lui Ion Coja, Tudor Ionescu şi Adrian Pal (un ungur cu faţă lombroziană), care nu înţeleg că viaţa merge înainte, că România e membră a Uniunii Europene şi că trăim în Anul Domnului 2010, nu în 1940. Sinceri să fim, nu credeam că poate fi cineva atît de nebun încît să pună la cale un asemenea "complot al bubei" (cum ar fi spus Haşdeu), cu morţi, cu ameninţări în puterea nopţii, cu înjurături birjăreşti în urechea unor femei în vîrstă şi suferinde, cum sînt cele două surori ale Tribunului. Mai mult decît atît, dar doi dintre aceşti golani - C. Bucur şi L. Mardari - au avut îndrăzneala să se strecoare în Sala Congresului PRM, la ROMEXPO, pentru a adulmeca, a trage cu urechea, a spune tartorului şef, I. Coja, care e atmosfera. Fireşte că au fost depistaţi ca nişte provocatori ordinari, fiind scoşi în şuturi. În această situaţie, preşedintele PRM a solicitat, în scris, Serviciului Român de Informaţii elemente suplimentare, pentru a formula Plîngeri Penale împotriva acestor descreieraţi. Fiindcă avem de-a face cu o acţiune tipică de terorism. ªi cei 6 sifilitici vor plăti cu vîrf şi îndesat, nici o grijă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu