marți, 23 noiembrie 2010

Noua Dreaptă patrulează pe străzile Braşovului

Organizaţia Noua Dreaptă a înfiinţat o patrulă civilă formată din 10 voluntari, care supraveghează câteva zone ale oraşului de sub Tâmpa.
Patrula civilă a fost înfiinţată după ce, pe 17 noiembrie, o membră a Noii Drepte ”a fost lovită cu brutalitate în zona capului de către un personaj violent, pentru simplul motiv că s-a aflat într-un loc nepotrivit”, potrivit blogului Noua Dreaptă.
După incident, 10 dintre colegii victimei au început să patruleze prin oraş, iar agresorul a fost găsit în mai puţin de o oră.
Membrii Noii Drepte sunt nemulţumiţi de modul în care autorităţile au reacţionat atunci când li s-a cerut sprijinul pentru prinderea şi identificarea agresorului.

”Noua Dreaptă Braşov ţine să îşi exprime nemulţumirea faţă de răspunsurile primite de la Serviciul de urgenţă 112 şi de la Poliţia Municipiului Braşov, care au refuzat să intervină în momentul identificării agresorului. Singurii care au intervenit fiind reprezentanţii Poliţiei TF Braşov, cărora ţinem să le mulţumim pentru promptitudine. Pentru a le aduce braşovenilor un plus de linişte şi siguranţă, Patrulă Civilă va continua să funcţioneze prin voluntari anonimi, care vor interveni în eventualitatea unor agresiuni similare”, se precizează pe blogul grupării.

info: Evenimentul Zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu