marți, 9 noiembrie 2010

Politicienii romani de acord cu pactul Ribbentrop-Molotov

 

Aceeaşi ţară, acelaşi sânge, trădaţi mereu de conducere, dar vom lupta pînă la ultima picătură de sânge, pînă la ultima suflare. Cine sunt mai răi URSS ce ne ţinea în dictatura sau UE ce ne arată de fiecare dată aceeaşi fotografie a democraţiei ţinundu-ne în lanţuri.
Cum rămâne cu dreptul la identitate? Nu este şi acest un drept fundamental al omului? De ce toţi uită de el? De ce Basarabenii au uitat că sunt români? De ce nimeni nu ne lasă să fim români pe pământul românesc? De ce avem nevoie de frontiere dacă e aceeaşi ţară? De ce îi ascultăm pe alţii? Doar din cauza ca ne dau bani şi ne bagă în datorii? Şi strănepoţii noştri vor plăti datoriile pe care acum le are statul. Cum putem sa mergem cu ochii legaţi? De ce rabdăm sa fim robi? Chiar nu putem face nimic? Chiar nu ne putem trezi? Ne vom lăsa şi mai departe călcaţi în picioare de călăii numiţi Uniunea Europeană? Vrem sa trăim în pace, nu vrem sa ne impuna cineva legi străine. Suntem dependenţi de duşmanii neamului românesc, ne rugăm la ei şi nu la icoane.

Primele semnale in acest sens au fost date de cancelarul german Angela Merkel, in timpul vizitei sale la Bucuresti din octombire, cand a spus ca semnarea acestui tratat privind regimul frontierei cu Moldova ar fi “un pas in directia buna”, in contextul relatiei UE cu vecinatatea estica”. Un pas bun către ce? Către dezibinarea unui neam? De ce nu ne ducem şi noi în Germania să ţipăm ca vrem din nou RFG şi RDG?
Aţi condamnat fascismul, de ce nu condamnaţi şi pactul Ribbentrop-Molotov? Faceţi aceleaşi crime pe care le-a facut şi Stalin şi Hitler. Voi care strigaţi în gura mare ca drepturile omului sunt mai presus, că trebuie apărate, voi acum ne furaţi dreptul la unire cu ţara mamă, dreptul de a fi o ţară, dreptul de a fi un neam. De ce Băsescu a uitat de fraţii săi de peste Prut căci ei l-au votat, căci basarabenii l-au adus la putere. Şi acum îi trădează? Nu îi ruşine să fie un căţeluş ce aleargă după băţul aruncat de UE? Păcat că guvernanţii au uitat ce înseamna sa fii roman. Acum aruncaţi istoria neamului românesc la gunoi în schimbul unei uniuni care vă fură libertatea?
“Salutam cu entuziasm semnarea tratatului de frontiera dintre Romania si Moldova. Este un excelent exemplu de ce poate fi realizat cand exista un interes comun”, a spus in discursul sau de la Summit-ul Dunarii presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Interes comun? A cui? A UE, a Rusiei, a lui Băsescu dar nici într-un caz al populaţiei şi a românilor. Ce mai aveţi sa ne furaţi? Căci deja vreţi şi fără ţara noastră să ne lăsaţi. Ştie oare preşedintele ce cum e să trăieşti într-un stat ce e marioneta Rusiei, într-un stat în care oamenii nici nu ştiu ce limbă vorbesc, un stat căruia I s-a furat ce avea mai sfânt,I s-a furat dreptul la identitatea sa, dreptul de a fi Român pe PĂMÂNTUL ROMÂNESC.
BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC. MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI ŞI NICIODATĂ NU NE VOM UITA ISTORIA. VREM UNIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

info: blog.nouadreapta.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu