marți, 23 noiembrie 2010

“Maestrul” ratării Ion Cristoiu, pus pe demitizarea lui Corneliu Zelea Codreanu

Din laboratoarele psihologice ale serviciilor secrete ies periodic tot felul de ”daruri” otrăvite pentru poporul român, livrate nouă prin intermediul ”goarnelor media” eșuate – de tip Ion Cristoiu.
Constatându-se că indicele de nemulțumire al populației crește periculos de mult datorită corupției generalizate a întregului eșichier politic, iar păcăleala cu lupta de ochii fraierilor dintre așazisele partide nu mai ține, s-a decis dinamitarea punților către alte opțiuni.
Și pentru a preântâmpina migrarea voturilor către grupări naționaliste de dreapta – AUTENTICE, nu din cele cu parfum securisto-comunist de tipul Naționalismului de stânga al tribunului poponarilor (C.V.Tudor) sau al ”ieuroparlamentarului” Gigi Becali, cu al său partid de buzunar, către formațiuni serioase, cum este Partidul Legionar Pentru Patrie, sau viitorul Partid Naționalist – născut din inițiativa Organizației Noua Dreaptă, acești băieți cu ochi albaștri care ne conduc (momentan), au decis să ne ”lămurească” ei prin intermediul lui Cristoiu cum stă treaba cu Căpitanul.
Și, cum cel mai bine e să prostești lumea amestecând 99% adevăr cu un pic de minciună, destul cât să decredibilizezi personajul providențial pe care Istoria l-a oferit Românilor, aflăm de la dl. Cristoiu, care l-a ”studiat” timp de 2 ani pe Corneliu Zelea Codreanu (ne întrebăm pe banii cui !?), că acesta era un personaj romantic și morbid de tipul îndrăgostiților din Verona, din ”Romeo și Julieta” și care bine au făcut că au murit tineri, la apogeul iubirii lor, că altfel îmbătrâneau și ar fi ajuns doi bătrâni penibili și banali, ca oricare alții.
Într-un mod diabolic de pervers, Cristoiu ne inoculează ideea unei ”impotențe a puterii de a acționa” a lui Codreanu – în sensul de a face ceva cu adevărat bun pentru Țară – afirmând că acesta nu a luat puterea (deși putea să o facă atunci când i-a fost oferită de Carol – în condițiile acestuia bineânțeles) pentru că i-ar fi fos frică – vezi Doamne, să nu dezamăgească Poporul, dacă ar fi ajuns la putere și nu și-ar fi îndeplinit promisiunea de a face ”O Românie ca soarele sfânt de pe cer” !
Fapt ce ne conduce indirect la concluzia pervers sugerată (nu-i așa !?) că nici cei ce îi urmează astăzi exemplu nu pot face mare brânză, în ciuda incoruptibilității Căpitanului, și a celorlalte calități pe care le avea și pe care le ține la mare preț și noua generație naționalistă !
De ce nu a luat în considerare ”maestrul” Cristoiu și faptul că puterea urma să aparțină inevitabil legionarilor în urma opțiunii de vot a populației – sătule ca și astăzi de politicieni corupți, de faptul că Zelea Codreanu era deja Deputat iar singurul mod de a-l socate de pe scena politică (pentru că dejucase până atunci toate încercările de mituire, toate intrigile și manevrele împotriva lui) era suprimarea fizică a conducerii Mișcării Legionare !?
Să nu uităm că Zelea Codreanu nu a fost ucis singur. A murit alături de 13 dintre cei mai bravi legionari (Nicadorii – Nicolae Constantinescu, Caranica Ion, Doru Belimace, și Decemvirii – Ion Caratanase, Iosif Bozântan, Ștefan Curcă, Ion Pele, Grigore Ion State, Ion Atanasiu, Gavrilă Bogdan, Radu Vlad, Ștefan Georgescu și Ion Trandafir).
Cinstire eternă acestor martiri ai Neamului Românesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu