marți, 12 octombrie 2010

Deşteaptă-te române , acum ori niciodată


Cred că nu există un subiect în lumea asta ,să-mi provoace atâta scârbă, aşa cum îmi provoacă politica din România! Cred că…de fapt nu cred, sunt sigur că acest îndemn pe care îl găsim în Imnul României, cel mai frumos imn din lumea asta, se potriveşte cel mai bine situaţiei dramatice, din toate punctele de vedere, în care se găseşte România astăzi!
Dacă nu ne vom trezi cu toţii ,până nu e prea târziu, să facem un protest aşa cum trebuie în Bucureşti, să te duci să îi iei de gât pe toţi limbricii din fruntea României, deoarece altfel nu se poate, cu vorba bună în România nu se face absolut nimic ba din contră mai eşti luat şi de prost! Parcă suntem legaţi de mâini şi de picioare şi pus şi leocoplast pe gură! Aşa cum am precizat şi în articolul,”Lenea studenţilor români”, până când nu vom avea o atitudine precum fraţii noştri din Basarabia, nu vom putea face absolut nimic!
Şi chiar dacă nu rezolvăm nimic dar măcar luam atitudine, facem ceva, nu stăm cu mâinile în sân! Pe aceşti asasini (pentru că prin masurile de austeritate asta dovedesc: că sunt ASASINI !!!), nu îi doare nici în fund atunci când 60.000 de oameni striga în faţa Casei Poporului: JOS GUVERNUL! Nu i-ar durea nici dacă ar striga tot poporul! Nu se mai poate aşa! Cu strigatul nu facem nimic decât să-i amuzam pe ei şi poate să ne mai ia şi la mişto! Îşi bat joc de noi în ultimul hal! Chiar nu putem să luăm atitudine faţă de ceea ce se întamplă??? Încă o data critic tineretul din România pentru nesimţirea de care dă dovadă!
Sper să ne trezim măcar în ultimul ceas, până nu e prea târziu, pentru că altfel nu ştiu unde va ajunge ţara asta! Este ţara noastră Sfântă şi trebuie să luptăm pentru ea cu orice risc şi să fim gata de orice sacrificiu!
Desteaptă-te Române, până nu e prea târziu!

Autor: Silviu-Florin Boboc-ND Braşov

info: blog.nouadreapta.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu