duminică, 24 octombrie 2010

Noua Dreapta din Timisoara organizeaza un nou mars impotriva mafiei imobiliare

 Zeci de membri ai organizației Noua Dreaptă din Timișoara vor ieși sâmbătă, 23 octombrie, pe stradă, pentru a participa la un marș împotriva infracționalității crescânde și a mafiei imobiliare din oraș. Tinerii vor pleca începând cu ora 13 din Piața Traian.



”O sumedenie de timișoreni au reclamat această problemă la poliție, primărie, tribunal – dar situația pare fără de ieșire. Problema trebuie pusă pe tapet din nou și din nou, pentru că din tăcerea și din frica majorității tăcute și speriate se naște tupeul borfașilor și al bandiților, care lucrează în cârdășie cu oamenii sus-puși. Afacerile lor trebuie demascate, problema trebuie conștientizată și rezolvată”, spun reprezentanții organizației.
Timișorenii din Noua Dreaptă vor să le sară astfel în ajutorul oamenilor simpli, care sunt victime în propriile lor case, deoarece sunt ”terorizați de o minoritate obraznică pe propria lor stradă, în propriul lor oraș, în propria lor țară”. ”Este revoltător ce se întâmplă! Trebuie să luăm atitudine, trebuie să ieșim în stradă, pentru a ne solidariza cu timișorenii și românii care suferă la ei în bătătură din cauza unor grupuri infracționale protejate!”, mai spun tinerii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu