duminică, 24 octombrie 2010

Timpul prigoanelor este aproape


 Citind nişte articole de pe blogul camaradului Mihai Tuburlui am aflat că doi membrii ai mişcării Noua Dreaptă din Iaşi au fost duşi la poliţie după ce au încercat să strângă semnături pentru înfinţarea Partidului Naţionalist cu ocazia sărbătorii Sfintei Paraschiva.

Aparent poliţia din Iaşi nu a avut probleme cu membrii Noii Drepte până când patriarhul Daniel a trecut cu limuzina sa pe lânga o măsuţă unde se strângeau semnături şi era afişat un simbol cu adevărat creştin şi european, crucea celtică , care la înfuriat pe Daniel Ciubotea. Aşa cum a zis şi camaradului Mihai, probabil că dacă patriarhul ar fi văzut în locul crucii celtice un echer şi un compaş sau o stea a lui David ar fi coborât din limuzină să-i pupe pe camarazii din ND Iaşi. Acest eveniment a avut şi urmări fericite fiindcă cu ocazia asta poliţiştii din Iaşi au învăţat puţină istorie de la legionarii din Iaşi şi camarazii din Iaşi pe de altă pare au înţeles cât de proşti pot fi unii oameni...
 Totuşi prin acest eveniment toţi cei care vrem o Românie legionară trebuie să înţelegem că ,acum când Noua Dreaptă se apropie tot mai mult de înfinţarea unui mare partid politic, vor veni prigoane mai dure decât au fost din 2000 încoace , prigoane prin care toţi naţionaliştii vor trebuie să treacă ca adevăraţi eroi şi cruciaţi ai Românismului, cu credinţă eternă în Dumnezeu, Neam şi Ţară. Dar din acest prigoniri ce vor veni o nouă Românie se va ridica alături de o nouă Europă sub un singur crez, cel al naţionalismului.

 
info: luptanationalista.blogspot.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu